مدیرکل هواشناسی با اعلام بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله العالی)، پیام تبریک صادر کرد.

✍به گزارش روابط عمومی هواشناسی مازندران، پیام هوشنگ بهزادی، مدیرکل هواشناسی مازندران برای انتخاب سومین رهبر انقلاب اسلامی به شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
✅ بار دیگر شهادت مظلومانه رهبر حکیم، شجاع و مجاهد انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای (رضوان‌الله تعالی علیه) را به امام زمان(عج الله) و ملت بزرگ ایران صمیمانه تسلیت عرض می‌کنم. فقدان آن رهبر فرزانه و الهی، ضایعه‌ای بزرگ و جانکاه برای ایران اسلامی، امت اسلامی و همه آزادگان جهان است..

✅انتخاب شایسته حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به مقام رفیع رهبری جمهوری اسلامی ایران، انتخابی سرنوشت‌ساز و امیدآفرین در تاریخ معاصر ایران عزیز که نویدبخش استمرار مسیر حکمت، عزت، اقتدار، معنویت انقلاب اسلامی و تقویت وحدت امت اسلامی خواهد بود.

🔹امید است با تکیه به قدرت الهی، در سایه همبستگی و خرد جمعی، مسیر عزت، پیشرفت و آرامش ملت بزرگ ایران تداوم یابد.

❇️اینجانب به نمایندگی از مجموعه هواشناسی استان، ضمن اعلام بیعت و وفاداری با معظم‌له این انتصاب مبارک را به محضر آن فقیه فرزانه و نیز به ملت شریف ایران بویژه مردم ولایتمدار استان مازندران تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای وجود نازنین ایشان، توفیق روزافزون ، صحت و سلامت مسئلت می نمایم.

✍ هوشنگ بهزادی
مدیرکل هواشناسی مازندران

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *